vadba na prostem

TRIM MIX

Fazanerija Murska Sobota

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota od 3. septembra 2022 naprej organizira BREZPLAČNO VADBO NA PROSTEM.
Vsi privrženci rekreacije, kot tudi tisti, ki do sedaj še niste bili športno aktivni, VABLJENI vsako soboto ob 9:30 uri zjutraj v Fazanerijo Murska Sobota.

Vadba bo strokovno vodena in bo potekala v naravi z uporabo fiksnih rekvizitov Fazanerije Murska Sobota. Osebna fitnes trenerka ter izkušena inštruktorica skupinskih vadb Tadeja Markoja Zečević bo poskrbela, da boste med vadbo na rekvizitih trim steze našli prav tisto raven intenzivnosti, ki je primerna za vas.

Cilj vadbe je z naravnimi oblikami gibanja in krepilnimi vajami z lastno težo izboljšati funkcionalne in telesne sposobnosti udeležencev, ter s tem posledično izboljšati vaše psiho-fizično počutje, da boste lahko živeli in delovali na višji ravni. Z uporabo vaj z lastno težo boste poskrbeli za razvoj moči, gibljivosti, koordinacije in ravnotežja ter obvladovanja in zavedanja lastnega telesa. Hkrati pa se boste naužili svežega zraka in se prijetno družili.

Za udeležbo ne potrebujete posebne opreme, niti ne potrebujete nobenega predznanja. Vadba je primerna prav za vsakega, je popolnoma BREZPLAČNA in prilagojena tako ZAČETNIKOM, kot tudi BOLJ IZKUŠENIM.

Primerna je za otroke, mladostnike, najstnike, odrasle in starostnike. Pridite s punco, fantom, mamo, očetom ali pa pokličite prijateljico, ki bi že zdavnaj morala narediti nekaj zase. 

Za vse ostalo poskrbimo mi!
Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota

Fotogalerija