vadba v naravi

TRIM MIX S TADEJO ZEČEVIČ

Fazanerija Murska Sobota

Vabljeni na organizirano vadbo s Tadejo Zečevič - TRIM MIX. 

Vadba poteka v Fazaneriji v Murski Soboti, vodi jo izkušena športna vaditeljica, osebna trenerka in ljubiteljica športa Tadeja Zečevič.

Strokovna vaditeljica bo poskrbela, da boste med vadbo... na rekvizitih TRIM steze našli tisto raven intenzivnosti, ki ustreza vašim trenutnim sposobnostim.

Cilj vadbe je z naravnimi oblikami gibanja in krepilnimi vajami z lastno telesno težo izboljšati funkcionalne in telesne sposobnosti udeležencev, ter s tem posledično izboljšati vaše psiho fizično počutje, da boste lahko živeli in delovali na višji ravni.
Z uporabo vaj z lastno težo bomo poskrbeli za razvoj moči, gibljivosti, koordinacije in ravnotežja ter obvladanja in zavedanja lastnega telesa. Hkrati pa se boste naužili svežega zraka in se prijetno družili.
Za udeležbo ne potrebujete posebne opreme, niti ne potrebujete nobenega predznanja. Vadba je primerna prav za vsakega, je popolnoma brezplačna in prilagojena tako začetnikom, kot tudi bolj izkušenim. Primerna je za otroke, mladostnike, najstnike, odrasle in starostnike.

Udeležba je brezplačna.

Vsi privrženci rekreacije, kot tudi tisti, ki boste to šele postali, VABLJENI vsako soboto (od 18. 3. dalje) ob 9:30 uri zjutraj v Fazanerijo Murska Sobota.


Organizator: Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota